Vitt, vitt, vitt

Vi sitter som klistrade vid morgon tv, väntar och hoppas på att skolan ska stänga. Snön har kommit även om det är ganska lite än så länge. Över allt i hela Washington verkar det vara två timmar sen start utom just i Lake Washington School District och det känns ju mycket orättvist. Det är ju trots allt lite vitt på marken. Seattle är snötäckt och snart har täcket lagt sig över East side. Det är lite bråttom för i morgon ska det regna igen.

För övrigt har natten varit ganska kass. Våra grannar släppte ut sin hund vi 03.10 och den beslutade sig för att den skulle ägna sig åt at skälla i mörkret. Efter uppvakning i panik rusade Brjann ut och skrek åt den stackars skällande hunden. Det var ju inte direkt första gången. Det känns som om vi har lite tröga grannar som inte direkt “fattar piken”. Hunden ryggar tillbaka när vi visar oss utanför dörren. De kör med we no speak Americano och its just a cute dog… Vad kan jag säga, vi umgås inte direkt.

2 thoughts on “Vitt, vitt, vitt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s