Blå himmel och iskallt

Lake Chelan camping Labour Day 2010 2010-09-05 046

Idag börjar skolan igen. Buhu! Solen skiner, isen gnistrar, himlen är klarblå och det skulle vara blåbärssoppsväder om vi var i fjällen. Men nu är vi i Redmond och allvaret har börjat igen efter ett jättekort jullov. Barn ett har redan börjat, ena bilen gick mot Kirkland för 30 minuter sedan. Nästa bil går om 20 minuter mot en annan del av Kirkland. Två små barn ligger utslagna i soffan och tänker strejka in i det sista. Här strejkas inte, mitt träningspass börjar om en timme och jag tänker vara där i god tid. Upp och hoppa! Nu är det bara 10 dagar kvar till Whistler. Yohoooo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s