Regn och rusk

Som vanligt så vaknar jag upp i totalt mörker. Det mörknade i oktober och det är fortfarande mörkt. Anledningen till det är ju inte enbart att det är vinter och korta dagar, utan något som gör att det är extra mörkt är det eviga regnandet. I morse slog det mot rutorna och det plaskade mot asfalten. Alla säger att det är mörkt i Sverige, att vintern är evighetsmörk, kall och eländig. Men jag vet inte vad som är värst… men nu har jag ju glömt bort hur det känns att vakna upp till snöslask i januari, rulla ut cykeln från trädgården och rassla mig till jobbet.

Idag behöver vi insupa lite ljus från sommaren när vi sväljer våra D vitamin piller. Några bilder från vandrarhemssemester på Arholma i augusti 2010.

IMG_2781IMG_2856IMG_2874IMG_3051IMG_3000IMG_3036

IMG_3090IMG_3077

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s