Samma utflykt för tredje gången

En perfekt dag för en utflykt till Tacoma? Nja, jag vet inte riktigt. Men dagen var bokad sedan länge, det var dags för utflykt med gul skolbuss till Washington State History Museum. Tredje gången gillt! Sofia är den sista som går i 4an i vår familj och i 4an åker man till Tacoma och går på museum. Tidigare år hart jag åkt med de andra trollen och hasat mig runt med en grupp barn, idag kände jag mig som en expert. Koll på läget, visste vad som var värt att titta på och vad vi kunde skippa. Filmvisning om Colombia river, Boeings uppbyggnad, ransonering av smör under kriget, indian stammar, korgflätning, Louis and Clark… det är mycket som ryms under ett tak i Tacoma. Men vad tyckte  barnen var bäst? Bussresan och den medhavda lunchen, utan tvekan. Och att de får kalla mig vid förnamn, Mrs Brekkan går fetbort, jag heter bara Charlotte.   

IMG_0525

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s