Jag är lugn som en filbunke

Ha, ha, ha… vem sjutton har högt blodtryck? Inte jag i alla fall. Idag låg jag på exemplariskt låga 119/60 och en vilopuls på 54. Jag jobbar vidare mot en lugnare och hälsosammare jag. Jag är något lättare och jag jobbar på att bli något lugnare. Next stop, hot yoga, för det inre lugnet och för mina skadade kroppsdelar. Någon som vill hänga på? Jag är fullkomligt skräckslagen. Instängd i ett rum, 40 grader varmt, svett och många lugna och tysta människor. Jag vet inte riktigt? Kanske jag skulle hitta på något annat? När och om jag har vågat mig dit så ska ni få en utförlig beskrivning. Kanske jag till och med kan smuggla in en kamera? Nu är det jobbdags… mot city…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s