En ny bok och svarta oliver

Med facit på hand så blev det en ganska bra dag. Mina förväntningar var otroligt låga i morse när jag vaknade urlakad och dödstrött men sakta men säkert tog det sig. Jag började dagen med ett långt samtal med mamma på telefon. Helt plötsligt bröts samtalet av att mina mobilskype pengar tog slut. Snopet! Jag infann mig för 55 minuter med min PT och fick 45 minuter till bara för att han hade lust. Det blev en schysst förmiddag som avslutades med handskarna på, lyckliga jag. Då vände humöret! Väl hemma så hade jag fått paket! Mera lycka! Jag beställde en bok för många veckor sedan och idag fanns den i lådan, äntligen. Tea on the blue sofa av Natasha Illum Berg, enda kvinnliga storviltjägaren i Afrika. Jag ska se till att jag får ett par timmar över senare i kväll.  

Nu är jag hemma med maten klar. Det såg lite mörkt ut ett tag. När jag handlar mat blir jag ibland lite tom i huvudet och aningen rådvill. Idag kom jag hem med mest bär och grönsaker, en ny olivolja, svarta oliver samt tunna kycklingfileer. Humm, ungefär samma varje dag. Oliverna intas med dryck före maten… 

IMG_0529

Efter många om och men så blev det corn fajitas och en fruktsallad med bär, två sorters melon, bigaråer och apelsiner. Alla nöjda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s