Idag får jag sota för gårdagen

När jag vaknade imorse försökte allt vad jag kunde att stänga av omgivningen. Klockan pep och jag kände att det var något av en omöjlighet att sträcka mig 30 cm åt höger. Kroppen låg som en hög överbliven och överkokt spagetti på sängen. Nu är det ju så att en ringande klocka blir lätt irriterande så till slut lyckades jag röra mig och stänga av och till och med gå tre meter till badrummet. Gårdagen var hård mot kroppen, eller rättare sagt på grund av dåliga beslut så var jag hård mot kroppen. Ett styrkepass på morgonen, ett styrkepass sen eftermiddag och ett 90 minuters yoga pass sent på kvällen, sammanlagt 210 minuters intensiv träning samt lite uppvärmning och nedvarvning. Yogan ska ju göra att kroppen svettas och blir fri från allt men jag tror att det var droppen. Men nu är lunchen packad, ett barn är i skolan och två ska snart skjutsas. Det bara att klä på sig träningskläderna igen, om två timmar har jag ett pass med en personlig tränare. Lyx! Jag ska få hjälp med att träna utan fot eftersom den fortfarande är i ett paket. Mer om det senare idag. Och nu… fortsätt framåt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s