en fabulös helg börjar gå mot sitt slut

IMG_0573 

Det ser ut som om vi varit i Las Vegas över helgen men man kan ju bara drömma… Det är bara jag som fyndat. En ny nattlampa! Snygg, eller hur!

Helgen kom och försvann, fort som bara den. Idag var det SuperBowl och det var ju hur roligt som helst…att se Black Eyed Peas pausuppträdande. Jag är tyvärr inget stort footballfan, jag försöker men tycker fortfarande att reklamen och paussångarna är absolut bäst.

Jag lyckas inte bli någon vidare amerikan då jag inte ens kunde skaka fram en åtta lagers dipp till chipsen. Dessutom kylde jag inte en enda öl utan en sauvignon blanc till fisksoppan. Orutin! Måste jobba på det!

IMG_0578

Det blev ingen vidare efterrätt utan helt enkelt frysrensning. Bänken var full efter att vi plockat fram nio burkar Hägen Daas, vi rensar resten i morgon.

IMG_0579

Nu Glee och eventuellt en liten espresso… om jag kan tänka mig att vara lite sömnlös så här en söndag…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s