…och så bra blev dagen!

Barnen och jag har haft en hjärtlig eftermiddag. Upplockning i skolan, J var kvar en timme extra för att ta igen science sedan förra veckan då hon var sjuk. Sedan hem för att äta mellis, göra läxor, greja med matförberedelser, sedan träning med lovely Shain för barnen och jag fick träffa söta Dan på Body Burn. Efter träningen for vi hem för att avsluta tillagningen av maten och barnen dukade med hjärtan och rött.

IMG_0607

Hade jag varit tv kock hade jag haft en egen kameraman och då hade ju bilderna blivit snyggare. Nu har jag bara mig själv att förlita mig till (och min IPhone). Det var gott…godare än vad det ser ut. Den hjärtformade potatisen var bäst tyckte barnen, jag tyckte ratatouillen var bäst.

IMG_0611

Och äntligen efterrätt… Liten smulpaj men hallon och blåbär för vissa, äpplen för andra som inte gillar bär. Här tillmötes går vi alla smakriktningar… Lagom till efterrätten åkte spelen fram och denna gången blev det “Stora Harry Potter Spelet”. Dagens vinnare Sofia Brekkan! Förloraren (jag) fick ta hand om disken.

IMG_0616

Även om vissa av oss inte riktigt gillar Hallmark konceptet Valentine’s Day så blev dagen helt OK. Med lite god mat så blir ju allt bra! Nu är vi mätta och glada och det känns som om det vore fredag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s