Extra glad att ni klickar idag

Ja, så är det. Idag är jag extra glad att ni klickar in till mig men gör det med stor försiktighet. Idag är det musarmens dag. Jag vill ju att ni tänker lite extra på hur ni sitter och häng för guds skull inte över bordet så nerverna kommer i kläm i armbågen. Själv är jag otroligt ordentlig och sitter alltid bekvämt i soffan. Skrivbordet är överbelamrat av så mycket annat så det är betydligt mera praktiskt att luta sig tillbaka i soffan med datorn i knät. 

Även musarmen har en dag – DN.SE

IMG_4599

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s