Det var tider det

Jag satte mig precis och loggade in för att ladda min Zune inför morgondagens träning. Där fanns “top picks for you” som låg och väntade på att jag skulle dyka upp. En special spellista sammansatt för mina behov, krav, ålder och flera andra faktorer. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Never ending story (Limahl), Rock me Amadeus (Falco), Addams Family theme(?!), What’s new pussycat (Tom Jones), God Bless the USA (Lee Greenwood), Only sixteen (Dr Hook), Did you see me coming (Pet Shop Boys) osv Inget som jag kommer att ladda ner direkt.

När jag nu sitter här och grämer mig lite att jag fått så dåliga och omoderna låtar så kan jag inte låta bli att lyssna lite. Limahl. Falco. Vilka tider. Källardisco, popcorn, pastellfärger, lila läppstift, skivspelare på rummet, axelvaddar och korta kavajer, plastarmband… Det häftigaste som fanns var rökmaskiner som gjorde att det kändes som om golvet svävade. Nu känner jag bara en ren panikkänsla och får svårt att andas om jag har oturen att hamna på en tillställning med rökmaskin. Fem kronor i fickan och det kunde bli både ett Riff, en klubba och en sockerdricka.

Jag tror jag bjuder på en källardisco goding så här på kvällskvisten. En kväll klädde vi oss till Herreys i matchande skjortor, sprayade vinterstövlarna med guldspray och tränade på armknycket i flera dagar. Det var tider det!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s