En nästan hemlig cermoni

I kväll har vi varit på cermoni och det kändes nästan lite hemligt. Stearinljus tändes högtidligt och blåstes ut. Finklädda ungdomar. Vissa hade till och med tvingats på kostym så här en tisdagkväll. Eden svors med handen på hjärtat. Nu har J lovat att hon ska fortsätta vara en bra människa och kanske till och med bli en aningen bättre om det nu går. Hon ska visa prov på scholarship, service, leadership, citizenship och character varje dag i verkliga livet. Det låter lite tungt men det kommer hon fortsätta att göra alldeles strålande. Och vi är såååå stolta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s