Inte dålig syn, bara skum belysning

Efter en trevlig kväll med en hel klump av svenska, snygga tjejer är jag nu hemma igen och försöker samla ihop dagen. Den avslutades på lokal i Kirkland. Trevligt sällskap, god mat och gott att dricka. Det går inte så vilt till längre när 12-14 tjejer träffas en onsdag. Det samtalas och smuttas, äts och ev delas på en dessert. Några modiga i sällskapet drack till och med kaffe, en lyx som jag verkligen inte kan unna mig efter 17-tiden numera. Efter maten och lite allmänt surrande så börjar det ju bli dags att tänka på morgondagen och notan kommer in på bordet. Nu vaknar alla till liv, gissar hur mycket kalaset kan kosta och börjar summera lite lätt i huvudet. Det går ju inte så lätt när vi är så många som har ätit och druckit. Alla borde ju såklart ha ätit och druckigt samma sak men så enkelt är det ju inte. Efter några spridda suckar sträckers sig alltför många efter handväskan och rotar fram glasögonen läser lite på notan och sedan är allt fixat. Men inte är det något fel på synen det var väldigt skum belysning i lokalen! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s