Hovet begär mer pengar – DN.SE

Men herre jösses, ös på med pengar. Det är klart att de behöver mer pengar, jag behöver alltid mer pengar. Träningskläder som är så roligt att köpa. Och det är klart att Daniel behöver pengar till lite mer utbildning i sin nya roll. CSN skulle säkert avslå hans ansökan. Men ännu värre… skulle CSN bevilja honom studielån för utbildningen 180 poäng prinskunskap så börjar helvetet en månad efter examen, lagom till att han är gift med barn. Sambeskattning, prinstitel… handläggarna på CSN skulle antagligen fira med semlor och napoleonbakelser varje dag om de fick in ett sådant fall. Själv bidrar jag ju bara med fredagsskålen på huvudkontoret. YES, Charlotte Brekkan, hon har fortfarande inte lyckats bevisa att hon inte tjänat 3 miljoner utan arbetstillstånd på att vara hemmafru! Jag tänker inte som skattebetalare skicka någon i CSNs klor, bespara honom det problemet och ge honom pengarna. Och säkerheten ska man inte tumma på, ös på bara. Snålhet är det värsta som finns 😉

Hovet begär mer pengar – DN.SE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s