Bakåtsträvare?

Gillar vi egentligen förändringar eller ska det vara som det alltid har varit? Vi tittar på några få program på svensk tv för att hänga med vad som händer, men mest blir det nyheter. I veckan som varit har vi blivit upplysta om att Allsång på Skansen har fått en ny programledare och idag läste jag att Så ska det låta har fått nya pianister. Men hur ska det nu gå? Jag är väl en av få personer i världen som faktiskt gillar Anders Lundin men som också fortfarande sörjer att Lasse Berghagen slutade. Måns Zelmerlöw känns lite ung. Han är född på andra halvan av 80-talet. Jag måste verkligen räkna här, har han verkligen fyllt 18?

Pianisterna i Så ska det låta vet jag inget om och det är egentligen inte det som är problemet. Jag vill bara att det ska vara som det alltid har varit. Om de nu behövde byta borde de inte ha tagit tillbaka Peter Harrysson och gänget?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s