Nu f*n är det krig på gata 97!

Två dagar i rad har jag kommit hem i mörkret efter kvällsträningen och mötts av ett par blänkande labradoodle ögon. Ryssarnas hund*** sitter på vår gräsmatta och gör sina behov. Nu får det sjutton vara nog! Hundskrället tittar på mig som om jag har klampat in på någon annas party. Verkligen! Jag tror nog att du har hamnat lite fel.

Frågan är bara hur jag ska gå tillväga?? Knatar man rakt in i köket hos sina grannar och säger –Ta hand om hundskrället och motionera den och glöm inte att ta med rejält med påsar. Eller plockar man snällt upp själv och låtsas som ingenting. Brjann har ju vid flera tillfällen visat var han står. Hans inställning är “show no mercy”. Han brukar skopa upp eländet och placera detta på grannarnas trappa. Men uppenbarligen har det inte gått in. Är det viktigare att behålla grannsämjan eller är det inte värt något.

Nu hoppas jag att packet med coyotes kommer tillbaka och slukar grannens krulliga hund, då är problemet löst!

2 thoughts on “Nu f*n är det krig på gata 97!

  1. Lena Powers

    Du kan ringa dog patrol eller slanga in den i bakluckan och kora den till Marymor park, kanske? Fan va jobbigt? Stackars hund.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s