Sååå länge sedan jag uppdaterade min playlist…

Pinsamt länge sedan jag orkade uppdatera min Zune playlist. Jag har bara struntat i det här på bloggen men jag lyssnar ju på massor… önskar att Charlie Sheen skulle sjunga, jag skulle vara hans no 1! OMG vad roligt!!

Piano man – Billy Joel

If I die young – The band Perry

Put your records on – Corinne Bailey Rae

Secrets – Seal

Where is the love? – BEP

The big bang – Rock Mafia

Set fire to the rain – Adele

In my place – Coldplay’

Just can’t get enough – BEP

The river of dreams – Billy Joel

Don’t you wanna stay – Jason Aldean and Kelly Clarksson

Tonight, tonight – Hot Chelle Rae

21 guns – Green Day

I don’t want to miss a thing – Aerosmith

Breathe (2 am) – Anna Nalick

Mr Tambourine man – Dylan

Lets be friend skin to skin – Springsteen

Talking to the moon – Bruno Mars

Evighet – Carola

If you want to sing out, sing out – Cat Stevens

The Way I am – Ingrid Michealsson

2 thoughts on “Sååå länge sedan jag uppdaterade min playlist…

  1. Bo Håkansson

    En imponerande lista av artister och melodier. Jag vill föra fram min nya favorit. Anna Netrebko – operavärldens nya stjärna sedan flera år, men lite okänd i sverige – än så länge.Hur det är i USA vet jag inte. Naturligtvis finns hon att beskåda och att lyssna på. Youtube, var annars. Jag hoppas att någon av Er gillar henne.I varje fall hoppas jag på Sofia som har känsla för opera.

    1. Jag ska definitivt kolla in Anna Netrebko. En ny operastjärna säger man ju inte nej till. Jag tror att Sofias operaplaner ligger lite nere just nu men du kan väl försöka blåsa liv i det igen. Hon är just nu tyvärr inne på att bli countryartist, hon är lite svag för rosa cowboyhattar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s