Det går framåt

I morse tittade jag ut över gatan och sedan över vår lilla trädgård, vilket går fort eftersom den är minimal, och vad får jag se om inte en kraftig byggd man med plastpåsar i handen. Vår granne var ute och städade efter sin hund. Han har väl kännt blickarna bränna genom husväggarna. Det var ju bra men jag känner mig fortfarande inte nöjd. Jag tycker att han kan koppla hunden och promenera så länge han inte har staket runt sin tomt. Javisst, kalla mig otrevlig och häxan surtant om du vill. Jag vill bara vara säker på att jag kan gå över vår egen gräsmatta utan att trampa i hundskit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s