There’s no such thing as bad weather, just soft people

I morse var våren här, 12 grader varmt och faktiskt lite solsken. Nu är det kväll och det blåser storm. Det ligger stora grenar överallt och har man otur så blir man pepprad av tallkottar stora som amerikanska fotbollar när man går ut. Det gäller att passa taket på bilen när man parkerar. Idag har jag och en kompis varit fram och tillbaka till stan för att äta lunch med en annan kompis. Vattnet slog från en sida till en annan när vi körde över bron. På ena sidan var det kav lugnt men på andra sidan slog vågorna flera meter. Det är lite omväxlande. Bron var till och med stängd ett tag under dagen. Tur att vi hann hem till eftermiddagsskiftet.

Jag har en fundering på att köra Boot Camp i april, ett program som börjar 06.00 två dagar i veckan och som pågår 1,5 timme utomhus. Jag har varit lite tveksam mycket därför att det är utomhus. Men så sprang jag på ett citat som kände att attans… nu är det bara att skriva upp sig. Vem vill vara soft? (Men jag ska fundera ett par dagar till.)

“There’s no such thing as bad weather, just soft people.” -Bill Bowerman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s