Avsaknad av städgen

Har ägnat dagen åt att städa, eller åtminstonde delar av dagen. Jag ska ju inte överdriva. Jag fick lite fart när ett av barnen kommenterade vår situation  som en “krigszon”. S sa ill mig nu är det nog dags att börja städa, morfar kommer snart och han gillar inte när det är rörigt. Jag har verkligen ärvt det, att inte gilla när det är rörigt men jag ärvde inte riktigt förmågan att ta tag i det. Eller, går det riktigt långt så… Jag saknar nog en städgen. Det är nog fakiskt så att min syster fick min också. Det är ju i alla fall så att mamma och pappa kommer om några veckor och då gäller det snygga till. Jag har planer på att städa kryddhyllan efter helgen. Det gäller att sätta upp mål som är nåbara. Idag var målet tre rena badrum. Det är uppnått. Plus en bakad kavring, en sockerkaka, crème brulee till efterrätt ikväll och ett delvis städat kök och vardagsrum. Jag förhalade det hela länge. Började dagen med ett box pass och i stället för att åka hem så stannade jag ett styrkepass också. Sen var det ju kört, kroppen orkade inte mer så då var det bara att hugga i. Man har sina begränsningar.

Nu har jag lite funderingar kring mustachmannen och Jämtin. Oj! Hur tänkte de nu? Förnyelseviljan kan ju inte riktigt ligga på topp. En ensamvarg som är kompis med Göran Persson. Det låter ju inte direkt som en trevlig Nobelfest utan mer som ett uflippat raveparty på ett äldreboende. Men vem är jag att döma, jag som alltid tycker att det var bättre förr. Men nog ska de bli spännande att se vad som kommer att hända. Man kan väl lugnt säga att det inte fanns så många att välja från. Och hade de valt Nuder så hade de ju lätt hamnat under % gränsen för att vara kvar i riksdagen. Tillåt mig småle så här en fredagkväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s