Botten är nådd

Idag har jag tagit i lite för mycket och jag har bara mig själv att skylla. Jag visste inte ens att det var möjligt att genom normal träning få för mycket. Jag har kärringsvullna vader, är tung som en sten i benen och är fullkomligt slut i hela kroppen. Nu ska jag snart släpa mig upp och ställa mig i duschen. Här sitter jag och klagar, det är ju dåligt. Jag började av en händelse att läsa om Jonas Colting och blev fast på hans blogg och officiella sida. Han är Ultraman World Champion och en person i världsklass. Då kan man ju undra vad jag har att klaga på? Det är bara att bita ihop och vila upp sig till morgondagen.

“Don’t let fatigue make a coward of you.”- Steve Prefontaine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s