Happy Friday

Ledig dag från skolan och en riktigt lat dag. Jag tog ett Combat pass på morgonen och skakade sedan liv i småkrypen. Efter att alla klätt på sig drog vi mot Bellevue för lite spontanshopping och lunch på BOOM, barnens absoluta favoritställe. 

IMG_0672IMG_0677IMG_0679

De smaskade och åt och sedan gick vi mot affärerna och hittade både lite av det ena och det andra. Sedan var det dags för mellanmål, frozen yoghurt med diverse tillbehör.IMG_0704

Nu hem för för att skjutsa ett barn på träning. Helt plötsligt insåg jag att jag har missat att våren är här. Jag har ju såklart sett att det blommar här och var men trots grå himmel så lyser körsbärsträden i sin vackraste färg.

IMG_0708

Nu är dagen snart slut och jag håller på med middagen. Medan jag väntar på att grillen blir varm så…

IMG_0709

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s