Äntligen… surdegen har kommit ur ugnen…

Jag har matat och skött om min råg och havre surdeg i dagarna fem. Oroat mig för kylan, fukten och värmen. Mätt och värmt. Nu är själva resultatet klart och jag vet inte riktigt om jag ska känna mig nöjd. Jag har levt fem dagar med stor förväntan och när dagen kommer då man får provsmaka och bre en skiva så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Bäst att det får ligga till sig till morgondagen. Knöligt och fint ser det ut i alla fall.

IMG_0710

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s