Våren är här

Ensam med barnen. Maken har flugit i väg till Las Vegas. Jaha, tänker ni, han har åkt och roat sig! Men nej, inte ett dugg. Han jobbar hela veckan men det är väl på sätt och vis ganska roligt det också. Tjejerna och jag roar oss på vårt sätt, lagar mat, äter, bakar, spelar spel , träffar kompisar och tittar på film. Kul tycker vi. Filmen står C för, nyinspelad Dag Otto parodi på äkta falkenbergs svenska. Kul så innibänken tycker vissa. Nu väntar vi på morfar för vissa behöver en motspelare.

Här har solen lyst på sitt allra vackraste sätt hela dagen. Det har precis mörknat och klockan är 19.45. Det finns hopp. Kanske vintern är över i alla fall. På förmiddagen var jag ute och sprang och var tvungen att stanna för att titta på blommande äppelträd och blommande påskliljor. Härligt! Våren är här!

Jag har varit och tittat på cyklar idag. Det är snart dags att göra ett inköp om jag ska hinna träna upp mig i tävlingsform. Jag har en ny hobby! Men det berättar jag mer om en annan dag. Men vill ni ha något att göra så Binga Adventure Race. Man blir hooked! Jösses så spännande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s