Boot Camp part 2 och en ny playlist i öronen

Andra dagen av Boot Camp i bagaget med mannen som talar i normal samtalston och inte ens flåsar lite efter 8 x 400 meters sprintar i kraftig uppförbacke. Själv flåsade jag ljudligt och jag svettades ymnigt trots att det bara var 2 grader varmt och kraftig, mjölkig dimma. Jag hade nästan problem att höra musiken i öronen. Jag trodde att jag hade någon vajsing på Zunen efter andra backlöpet och var övertygad om att den hade blivit för svettig i fickan. Så var det inte, jag flåsade så högt att jag störde mig själv och för att inte tala om mina medspringare. (Vissa flåsade lika högt som jag.) Men det betyder ju att man får i sig extra mycket syre på indraget så ett visst flås är nog bra. Jag tror jag ska springa tillbaka och tjuvträna i powerline backen till helgen och med lite tur så har Brjann piggnat på sig så han kan hänga med också. Då blir det inte mycket sagt när två storflåsare intar backen.

Dagen till ära hade jag fixat en ny playlist lite snabbt med gammalt och nytt:

Superman – Five for fighting

Alligator Sky – Owl City

Call your girlfriend – Robyn

Where Fugees At? – Wyclef Jean

Body language – Jesse McCartney

Blue – Eiffel 65

Mine smell like honey – R.E.M

Somebody to love – Queen

Pretty Girl Rock – Keri Hilson

Suddenly I see – KT Turnstall

I do – Colbie Calliat

Beds are burning – Midnight Oil

On the floor – Jennifer Lopez

Tonight, Tonight – Hot Chelle Rae

Cobrastyle – Teddybears

Just can’t get enough – Black Eyed Peas

The big bang – Rock Mafia

What the hell – Avril Lavigne

Idiot – Lena Philipsson

The saftey dance – Men without hats

Hips don’t lie – Wyclef and Shakira

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s