En liten låda från Garmin har hittat hem

Jag har blivit presentad med en ny träningsklocka av min hälsomedvetne make. Det har i veckor surfats runt, tittats på och utvärderats på diverse sidor på webben. Idag när jag kom hem från SeaTac efter avlämnandet av mina besökande föräldrar fanns där en låda utanför ytterdörren. Det var en relativt stor och skrämmande låda för en liten pryl. Problemet var att klockan kom med sammanlagt 12 extra små tillbehör. Jag kunde identifiera hälften, resten kommer jag säkert förstå mig på vid ett senare tillfälle. Eller så får jag väl fråga barnen.

Sätter jag på mig klockan när jag drar mig ut i terrängen så får jag reda på allt, om jag springer sakta eller fort, om hjärtat jobbar bra och jag får till och med en liten karta som visar var jag har sprungit eller cyklat om jag sedan kopplar in klockan till datorn. Om jag bara kopplar in klockan till datorn… Allt är installerat och fixat av mig med övervakning av den tekniska supporten mittemot mig vid middagsbordet. Nu är det ju bara så att jag måste ut och springa så jag får koppla in klockan och se om jag lyckas med överförandet. Problemet är att det är kolsvart… jag väntar nog till i morgon…

Jag ska definitivt tråka ut er med små kartor och hjärtfrekvenser vid ett senare tillfälle när jag fått chansen att testa monstret, Garmin 410.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s