Midlife crisis?

midlife crisis  fr Urban dictionary

The point in an adults life where they get all concerned that they’re old and start acting what they think is ‘young’.”

Jag vill bara poängtera att jag känner mig hyfsat ung. Men inom loppet av tre dagar har inte mindre än 4 personer frågat mig när jag fyller 40. Men hej, jag har ett år kvar. Jag kan förstå att det är svårt att förstå när man ser rynkor, tonårsbarn, läsglasögon, hängmagar och annat som hör till medelåldern i min närhet. I ren panik lyssnar jag på tonårsradio och köper kläder på American Eagle och klänger mig kvar i trettioårsåldern ett tag till.

Känner helt plötsligt för att gå på disco, eller heter det klubb nu för tiden? Någon som hänger på in till city i helgen? Men jag måste vara hemma till tio om jag ska orka upp dagen efter…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s