Please… påminn mig varför…

Dag 3: Boot Camp – I morse var det +1 bäcksvart mörker och bilens skärm varnade för is på vägarna. Fukten la sig över gräset och ett tag såg det faktiskt ut som om det var frost. Det kippade av fukt under sulorna när jag kom in på skogsstigen bort från asfalten. Jag var inte jättesugen på att gå upp 5 i morse. S har legat och sparkat hela natten med hög feber och total nästäppa. Det kändes som att gå tillbaka 8-10 år i tiden. Brjann och jag tittade på varann vid 02.30 snåret och konstaterade att nu får det fan vara nog. Vakna nätter är passé. Vi har redan gjort det! Klockan ringde i alla fall ungefär när sömnen la sig. Upp och ut. Feeling dashing!

Hemma igen och solen har gått upp och jag har tappat gnistan för en stund…

IMG_0763

IMG_0774

Jag tror jag tar en tupplur….zzzz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s