Grattis!!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Sofias födelsedag!! 10 år! Double digits baby! Hela dagen har passerat i ett lyckorus. Paket på morgonen, allt hon kunde önska och en ny cykel. Firande  i skolan med cupcakes till alla. Som grädde på moset fick hon en award, en utmärkelse för Great Effort på skolans storsamling. Lilla Mor var rörd till tårar. Och nu är maten klar, allt enligt beställning från den stora 10 åringen, vår minsting. Kyckling på grillen med barbequesås, ris, färsk majs, yoghurtsås och getbrie på finn crisp. Och tårta såklart.

IMG_0784

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s