Cykeltur längs vattnet…

Triathlon atleten ligger i soffan med ett antal ispack placerade på väl valda ställen på kroppen. Övriga familjen väntar in Harry Potter nr 18? som släpptes på dvd idag och har inhandlats och ska snart knäppas på. Brjann har haft en tuff dag så det är väl helt OK att han ligger i soffan ett tag. Han hade träning imorse och cyklade glad ihågen iväg för några timmars tur men fick punka som han lagade vid vägkanten. Då tappade han samtidigt bort sina lagkamrater och fick cykla själv men kom väl sedan ifatt när de bytt om till löparskor och knatat ut. Efter ett kraftigt fall av lårkramp kom han hem och då var vi andra redo at cykla iväg ett par mil för att äta lunch på Redhook Brewery i Woodinville. Han duschade och hängde på. Barnen trampade på bra i motvinden och vi hade sällskap av många lördagsmotionärer som sprang, promenerade, cyklade, paddlade och red. Min nya cykel rullade av sig själv och S nya fina turkos-vita hoj rullade riktigt bra. Nu är det dags för efterrätt och Harry Potter. På återseende!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s