Nu är det vår…

…och taket är av! Solen kom fram i några korta minuter och regnet höll sig kvar i molnen under en mycket kort stund. Brjann och Johanna sprang snabbt ut i garaget och vek av taket på nya bilen. Våren är här, träden blommar, himlen är tidvis blå och… det är superkallt. Men vad gör det när man kan åka i en bil utan tak. Brjanns dröm är uppfylld och han ler i kapp med alla andra 27 åringar som kör Wrangler utan tak. Men jag skulle tro att dessa bilar är något mer poppis i California än här i regniga Seattle. Kallt och blåsigt men ack så underbart. Vi tog en tur och köpte frozen yoghurt och glimmade i kapp med solen. Nu kommer inte taket på igen förrän i oktober.

IMG_0793IMG_0791IMG_0796

IMG_0799IMG_0798

2 thoughts on “Nu är det vår…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s