Vi har uppfostrat tre små skosamlare

Jag har alltid gillat skor. Jag drömmer om när jag får åka hem till Uppsala på sommaren och inhandla en rejäl kasse med skor hos Stefan på Bamå på Skolgatan i Uppsala. Sedan vi flyttade hit har skobehovet ändrats och antal schyssta skor i garderoben har kraftigt minskat. Jag har blivit en äkta amerikansk hemmafru som skuttar runt i jogginskor mest hela tiden. Läskigt. Antalet joggingskor har ökat för hela familjen och för att inte tala om antal Vans och All Stars. Idag fick barnen i uppdrag att slänga alla skor de hade vuxit ur eller inte använde och sedan ställa in allt fint i skoskåpen i garaget. Så här blev resultatet i gympadojjs skåpet. Flip Flop skåpet är inte med på bild och min skogarderob fastnar inte på kort. Stackars barn, jag tror vi måste gå och skoshoppa!    

IMG_0805

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s