Och jag som skulle ut i terrängen idag…

Stor besvikelse! Idag hade jag hela dagen planerad sedan länge. Jag blev kontaktad av en av tränarna på klubben för några veckor sedan och fick frågan om jag hade lust att haka på en trailbiking tur på några timmar. Om jag ville! Vi var tre som skulle ut och fila på tekniken i backarna inför stundande race. Tre Rock Star Ladies som hon kallade oss! Inte fel. Lätt impad själv! Nu har jag laddat hela helgen och faktiskt känt mig en aning nervös. Har jag det som krävs för att hänga på?? Visst kan jag cykla men nu måste jag kunna haka på i högt tempo i terräng. Nu fick jag precis ett samtal att en måste skjuta upp turen till en annan dag. Buuu. Stor besvikelse!! Inte kul. Nu får jag väl handla skor i stället.

Igår jobbade jag på att bli snabbare i stegen. Jag springer ruskigt långsamt när jag springer ensam. Jag har uppenbarligen något fel i min framfart. Igår lyckades jag i alla fall rusa 8 km vid vägkanten på 40 minuter vilket är bra för mig. Men det är fortfarande långsamt, normala människor springer milen på 40 minuter. I morgon kommer jag att få chansen igen, då blir det långtur med Boot Camp gänget. Och väderutsikterna är strålande, omväxlande regn och hagel runt +1c.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s