Bokklubbsvänner

Jag har precis haft bokklubbsträff här hemma. Hur vuxet är inte det. Det är ju toppen när det är här, då slipper man köra hem efteråt. Nu är det efteråt och jag sitter och tittar på en episod av Seinfelt som jag antagligen har sett 10 gånger tidigare, dricker ännu ett glas rött och äter en macka med brieost. Samtidigt funderar jag på hur otroligt härligt det är med kompisar. Vissa kompisar träffar jag tyvärr bara då och då, och just på bokklubbsträffar, andra lite oftare. Men är det ändå inte ganska magiskt. En svensk bokklubb på Seattles östra sida, tiotusentals mil från Sverige. Dra mig baklänges. Här sitter vi och pratar om svenska böcker, pannband från åttiotalet, antalet skor i garderoben och tanter i nordvästra Skåne. Just denna veckan älskade jag boken, några tyckte att den otroligt dålig. Men det gör ingenting. Eftersom det är så trevligt att ses. Om en månad är det dags för nästa träff och det ska bli lika kul att ses igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s