Måndagsväder

Jaha, vad har livet att bjuda på idag då? Lite av både det ena och de andra. Jag gissar att jag borde jobba på att sköta mitt jobb idag. Ja, då självklat inte mitt jobb som deltidshemmafru utan mitt vanliga jobb. Ja, all ni som väntar på texter till både det ena och andra. Dessa kommer att komma idag, jag lovar. Men innan dess är det en hel del annat som ska skötas, betalas och skjutsas.

Svenskarna är besatta av sitt väder läser jag om i dagens nätupplaga av DN. Det känns skönt att veta att det är så, det förklarar mitt konstanta behov att klaga på regnet. Dessutom skriver fru Ribbing att det inte är oartigt att praa väder, det är alltid gångbart. Idag ska det bli lite sol, men än så länge verkar inte solen ha fått någon frukost. 

IMG_0878

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s