Så många frågor och så få svar

Hur kan baconsalt vara vegetariskt och fettfritt? Varför ska man behöva skölja försköljd sallad? Och varför kommer aldrig sommaren till Pacific Northwest? Gör användandet av antibakteriella produkter dig mer mottaglig för bacilusker?  Så många frågor och så få svar.

Idag har livet under eftermiddagen handlat om frågor och svar. Det är maj och i maj så är det dags för health och sex undervisning i skolan. Oh la la!! Varför måste man duscha varje dag? Varför luktar gympaskor illa? Varför växer vissa barn fortare än andra? Varför, varför, varför? Och så finns det ganska många frågor som är så pinsamma att det inte ens går att fråga :O Och jag gör verkligen mitt bästa för att svara.

Själv skulle jag bara vilja veta hur baconsalt kan vara fettfritt och vegetariskt? Då kan det väl ändå inte vara bacon i saltet? Fubb.

Nu är det sovdags. I morgon kl 6 ska jag gästspringa med mitt gamla Boot Camp gäng. Tjoho! Klockan ringer 04.45.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s