Gråspräckligt som håller i längden

Insugen i American Idol! Jag håller mig lite i bakgrunden, hänger bakom köksbänken och passar på att baka lite. Tre små familjemedlemmar har suttit i flera veckor och tittat och tippat och önskat. Vem blir årets American Idol? Jag vet, för att jag råkade klicka in på msn och där var vinnaren på foto med tårar i ögonen. Vinnaren kan säkert ta sig med åren. Jag tycker i alla fall att Tom Jones har varit bäst hittills. Tom Jones som hade blivit lite mer än gråspräcklig men som sjunger som han alltid har gjort. Och för att inte tala om Tony Bennett. De är grabbar det!

Problemet är bara att det verkar bli en lång kväll med Idolunderhållning och jag bakar på maniskt och väntar på att alla andra ska få reda på vem som vinner. Resultatet av finalen än så länge är en kavring, 20 frallor (oj, som har blivit 19) och en mjuk pepparkaka. Och grattis till vinnaren!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s