Nässlor och lera

Idag var det dags för trail run igen, en liten skogstur på kvällen. Innan turen öppnade sig himlen och det kom ett skyfall och sedan kom solen fram. Lagóm till löpturen hade marken blivit lerig, halkig och när vinden tog i rasade det regn från träden. Jag kände mig som en våt hund och skorna fick sig en riktig omgång. Härligt! Bränn nässlorna blev extra bränniga och björnbären ringlade sig ut på skogsstigarna. Både Brjann och jag har helt röda ben efter nässlor och stickor. Nu har jag även bevis på att jag genomgått två månader av plågsam träning, nejdå, extra kul Boot Camp. Kolla in baksidan på årets t-shirt… nu ska allt annat i livet bli extra lätt. Det ser jag fram emot.

IMG_0909IMG_0908

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s