Snälla, berätta för mig vad som är så magiskt!!

Vissa dagar kan man få kaffet i halsen när man tittar på morgonnyheterna och det har hänt något häpnadsväckande. Idag fick jag en kallsup när jag hällde i mig en halvliter vatten på väg in i duschen på gymmet. Dra mig baklänges. Jag gick förbi en kvinna som jag ser nästa varje dag med kläderna på, idag hade hon ingen tröja på sig (eftersom hon precis kom ut från duschen). Hela ryggen var täckt av en drake. Vi talar om absolut hela ryggen, från nacke till rumpa och ut på baksidan av överarmarna. En drake i grönt, lila och rött. En drake stor som hela Chinatown. Jag stirrade antagligen som en idiot även om jag själv tyckte att jag var ganska diskret. Hur tänker man när man plågar dit en kvadratmeter drake på ryggen? Jag förstår ju att alla människor tycker att olika saker är snyggt och tilltalande. Men??

Med risk för att stöta mig med halva Sveriges befolkning och en stor del av den amerikanska, jag kan inte hålla mig längre. Kan någon berätta för mig vad som är snyggt med tatueringar! Jag tycker inte att det är det minsta tilltalande, på någon. Men visa mig gärna något som är snyggt så ska jag berakta och uttrycka min åsikt. Och jag kan ju alltid ändra mig…

       

Snyggt eller snyggt??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s