Nu börjar jag upptrappningen av snacksintag

Här sitter jag och pustar ut framför datorn och häver i mig cashewnötter. Jag måste ju börja någonstans och då är det väl bäst att börja med uppladdning av nyttiga snacks. Något chockad och lite trött känner jag mig efter ett 30 minuters samtal med träningsgurun. Idag börjar jag uppladdningen inför hösten och Portland Marathon 9 oktober. Mitt mål är att ta mig runt, guruns mål är att jag ska ta mig runt med stil och vara nöjd dagen efter med min tid. På något sätt hade jag föreställt mig att jag skulle komma undan upptrappningen av min löpning, det räcker ju med det jag gör nu. Men ack så fel jag hade. Nu sitter jag här med en A4 sida med datum, träningsminuter och miles. Sommaren kommer bli full av löpning, hur sjutton ska jag hinna någonting annat.

Så här ser min vecka ut:

Måndag: FX pass (styrka) följt av Cardiopass ca 2h

Tisdag: Boot Camp (eller löpning på egen hand) varierar 5-9 miles t ex trail, backar och intervaller och Combat en timme 1,5h + 1h

Onsdag: Cross Training, oftast ett Cardiopass eller FXpass och ett par miles löpning efter 1,5 h (eller vila)

Torsdag: Boot Camp (eller löpning på egen hand) varierar 5-9 miles t ex trail, backar och intervaller 1,5h

Fredag: Cross Training/Combat 1,5h (eller vila)

Lördag: Långlöpning 1,5h – 3,15h

Söndag: Långsam återhämtnings löpning 45-60 min eller vila

I runda slängar 13 timmars träning, det är ju för bövelen en halvtidstjänst. Jag ser verkligen fram emot 3 september, då har jag ett långpass på 3 timmar och 15 minuter inplanerat :/ Hittills har jag varit ledig nästan varje helg men nu verkar det vara långpass som gäller. Om ni vill ses, äta lunch eller ta en kaffe någon dag så får vi nog boka något framåt mitten av oktober.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s