Världen är full av folk

Jag attraherar knasbollar. Drar till mig knasiga människor, otrevliga typer. Män med stora biceps, fula och utsmetade tatueringar. Och en och annan snygging också i och för sig.

Det har varit en jättefin vecka, solen har glimmat i kapp med glittret på sjöarna runt oss. Himlen har varit otroligt blå och molnlös. Eftersom det varit så vackert väder så har jag haft Brjanns bil hela veckan. Taket av, glajjerna på och konstant ful frisyr. Brjanns bil har manuell växellåda och så är det tydligen en manlig bil. Jag ska hålla mig till min miljövänliga Tahoe med atomatisk växellåda. Eller? Vid två tillfällen har det kommit fram olika män och kommenterat bilen och växellådan. De har ifrågasatt om jag klarar av att köra en bil där jag måste använda koppling, gas och broms. Dessutom har de tilltalat mig med Honey. Vad svarar man på det? I am a devil in disguise!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s