Hemma igen

Åter hemma efter en händelserik helg. Campingen gick helt strålande och sällskapet var väl valt. Det blev en lyckad helg. Whidbey Island var soligt och ganska varmt trots vindar från havet. Vi badade i Puget sounds otroligt salta vatten, spanade på hackspettar och grillade enorma köttbitar på elden när mörkret lagt sig över skogen. Vi har hunnit hem, packat ur bilen, diskat, tvättat, skrubbat och packat in allt i garaget och nu är vi redo för en ny campingtripp. Till nästa gång ska jag inhandla en visp, en skärbräda, två stora bunkar och ev en espressomaskin för utomhusbruk. Pulverkaffe gör ingen glad. Nu är vi precis hemkomna från en jättetrevlig kräftskiva med mängder av nykokta kräftor och allt som hör därtill. Trötta och nöjda svischade vi hem genom Redmond och hem till våra riktiga sängar. Det är något visst med en riktig säng efter några nätter på luftmadrass. På återhörande en annan dag… nu ska ska sova.

 IMG_8004IMG_8005IMG_7900IMG_7911IMG_8034IMG_7968IMG_8097

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s