Pallnötning

Boxningshandskarna åkte på i morse för första gången sedan i maj. Lyckliga jag fick slå mig trött i över en timme och min motståndare bara tog emot slagen som var ganska patetiska så här efter några månader i dvala. Efter det var det bara att bita i det sura äpplet och åka hem och ta tag i livet. Först blev det lunch i form av rester och det fungerar ju en sån här dag.

IMG_1068 Kalkonbollar, couscous sallad och grekisk yoghurt

Men idag var det ovanligt svårt att sortera tankarna och sakerna. Jag fann mig själv med fötterna på pallen alltför länge, jag inväntade inspiration och krafttag. Men skorna var väl ändå lite läckra så här en helt vanlig tisdag.

IMG_1069 

Jag kan inte direkt påstå att krafttagen blev speciellt kraftiga. Jag hämtade hem barnen från skolorna och satte mig tillrätta med fötterna uppe igen. Då började det krypa i benen något makalöst, det är inte bra att sitta för länge. På med tightsen och ut. Det blev 8 backlöp i mördarbacken en bit bort och några kilometer fram och tillbaka hem på nysparkade och ganska möra boxningsben. Och nu tog det fart, dusch, till affären, hem och lagade mat. Potatis- och purjosoppa och bacon var på beställning idag. Snabbätning och iväg på föräldrarmöte x 2. Och nu var det dags att sparka av sig skorna från fötterna och placera dessa på pallen igen. Men nu var det upptaget av åtta nyinflygna tranor.

IMG_1073

Läste idag att Sting, min stora favorit, kommer till Seattle 5e december. Jag planerar definitivt att gå. Häng på vettja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s