Johanna 14

Helgen har passerat lika fort som en blinkning. Vi firade Johanna på fredagen, 14 år och numera 3 dagar. Åren går och det är svårt att förstå att det går så fort förbi. Nu är hon lika lång som jag och inväntar övningskörning om ett år. Jag börjar redan nu bygga upp en viss nervositet över andra trafikanter och vilt på vägarna. Man undrar ju vem som är mest omogen, föräldrarna eller barnen. Johanna hade dagen fullplanerad av annat än att fira sig själv. Hon drog ner söder om stan för lazertag med ett 20 tal tjejer på ett annat födelsedagskalas. Hon blev inte riktigt firad här så det är fortfarande innestående till när vi kan samla alla hemma under en kväll.

102-0217_IMGjuni 032

 

IMG_7924Ella og Jon 2010-08-20 020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s