Resultatet blev bra

Det har varit en tuff vecka! Det har varit kvällslånga tryouts i på olika platser på Eastside. Vissa mer krävande än andra. Johanna började spela volleyboll med skollaget under förra året och blev genast biten till Brjanns stora lycka. Vi började genast leta klubblag och lista ut hur det fungerade när man ville spela. Det visade sig inte vara på det svenska viset att man hänger på en klubb och spelar. Hon ägnade alltså hela förra veckan i olika salar för att visa framfötterna och spika hårt. Alla ni som känner äldsta fröken Brekkan vet att detta inte är hennes favoritsysselsättning, att ta plats framför andra. Hon kämpade på och gjorde bra ifrån sig och kom med i det laget som hon önskade allra mest. I slutet av november börjar det riktiga jobbet, träningar och matcher. Det ska bli otroligt kul och Brjann är överlycklig att hon har valt volleybollen framför fotbollen. Well done Jo!

När allt var över konstaterade hon att kroppen gjorde ont efter+15 timmars volleybollspelande förra veckan. Men här kör vi till vi kollapsar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s