Getting old means choosing a cereal for the fiber inside not for the toy

Så många visdomsord men så lite…som är sant? Jag blir, precis som många andra, överöst av mail varje dag. Vissa har jag bett om genom att jag knasigt nog lämnat ut min mailadress på t ex affärer. Det nya här verkar vara elektroniska kvitton. När man handlar får man kvittot i mailen i stället för i påsen. Praktiskt kanske men på så sätt får man också 10 andra mail om dagen eftersom affärerna passar på att göra lite reklam. Idag kom ett mail där någon frågade “om jag hade hittat kroppen för mig än?” Jag vet inte? Har jag det eller skulle jag vilja byta? Är det möjligt? Men jag vill ju inte köpa grisen i säcken, jag behåller nog min ett tag till.

Min kropp är i álla fall nöjd och glad efter god mat och trevligt sällskap. Jag tog en tur till Sammamish ikväll igen och träffade en liten klubb av tjejer. Tänk att det finns så mycket trevligt folk här i krokarna. Svenskar dessutom. Det blev både det ena och det andra sagt. Det diskuterades krondill, vildsvin, gröna kort, knäckebröd och massor av annat såklart. Och alla satt ju där med sina egna kroppar så då är det ju klart att behåller min.

Samtidigt som jag får frågan om min kropp får jag dagens lyckokaka levererad. Dagens kaka “The secret of staying young is good health and lying about your age”. Helt rätt! Ljug på och ät mycket fibrer. Eftersom alla vet att getting old means choosing a cereal for the fiber inside not for the toy. Själv äter jag just nu Honey Smacks/Kalaspuffar. Schyssta leksaker i kartongen. Totalt fiberlösa men med extremt mycket socker. Det har bara blivit en Honey Smacks månad här. Caroline och jag slåss om paketet till the Swedish filmjölk. Men nu är paniken nära, det är bara lite smulor kvar i paketet och hyllorna gapar tomma. Det verkar inte bättre än att Honey Smacks kartongerna är slut och inte ska säljas mer. Jag har till och med sökt på Kelloggs webbsida och varit runt på alla affärer i halva staten Washington. Sorgligt men sant. Det kanske är ett tecken på att jag ska börja fundera på en mer fiberrik frukostflinga? Utan leksak i paketet? Inte möjligt… jag är inte redo för fibrer än.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s