Gult guld och lycka i en liten ask

Gult guld! Åh nej, här pratar vi inte saffran. Saffran köpte jag när vi var hemma i somras. Jag pratar om messmör! Jag lyckades glömma ett kilo messmör i kylen innan vi for till Arlanda i augusti. Jag har haft torka här hemma. Tuberna har varit mer än platta.

Igår åkte vi till Bellevue för att äta middag med några kollegor till Brjann som var här på jobbesök från Sverige i några intensiva dagar. Nya bekantskaper för mig. Det är alltid en avvägningsfråga hur mycket man kan be någon man knappt känner att ta med sig på planet över. Smågodis, diskborstar, flingsalt, kaviar, kakao, dumlekola, tidningar, pepparkakskrydda, glutenfritt mjöl, marsipanlock, pocketböcker… Jag skulle lätt kunna fylla en resväska med saker som vi har ett sort behov av. Det som saknades allra mest just nu var glutenfritt Wasaknäckebröd så det fick bli det Brjann bad om. Johanna och Sofia har tittat länge och djupt i brödlådan varje morgon. Det har varit tomt. När vi sedan ses får jag FYRA tuber messmör. Lycka i en liten tub! Vilken bonus! Barnen fick dessutom några Zoo tablettaskar var. Jag tror inte att de någonsin har blivit så glada över en Zooask.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s