Efter en lång dag…

Hemma igen efter en lång dag och klockan närmar sig midnatt. Mörkret har lagt sig sedan många timmar tillbaka och regnet droppar tungt mot köksfönstret. Det var tidig uppstigning imorse och Brjann for ännu tidigare för att avverka några kilometer i poolen. Efter avsläppning av barn blev det en spontan och mycket trevlig kaffeträff med mina favoritmorfäräldrar på Starbucks. Det var länge sedan sist och alltid mycket att prata om. Efter det bar det av hemåt. Jag har kommit till den punkten på hösten när julen närmar sig och när det börjar hopa sig i kalendern och i mailboxen. Listorna börjar bli långa. Idag lyckades jag avverka två hela listor. Ja, det har kommit till den punkten igen att jag måste skriva listor. Listor på vilka jag ska ringa, maila, hämta… Hopplöst. Om det ser ut så här nu mitt i livet, hur kommer det då inte vara om tjugo år? En snabb timme med mail och telefonsamtal och sedan for jag mot klubben. Två timmar senare, efter ett spinningpass och en halvtimme på löpbandet är jag åter framför datorn nyduschad och äter snabbt lunch. Då ringer Brjann och berättar att han stött på en bekant till mig från Uppsala, en fd Luthagsbo. Helt otippat dyker Linkan upp i Redmond, Washington, USA. Och nu har jag precis kommit hem efter en spontan träff med just Linkan (och hans trevliga kollegor) på en bar i Bellevue. Det var nog närmare 15 år sedan vi sågs sist!

IMG_1246

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s