Och vilken trevlig kväll

Onsdag kväll och det är happy hour time. Trevliga vänner, sen eftermiddag, gott och dricka, lite gott att äta innan det är dags att åka hemåt igen. Vilken lycka. Fina, fina vänner. God, god mat. Kan det bli bättre. Nja, hittar fina familjen vid matbordet när jag kommer hem. Det är ju inte illa det heller. Livet ligger på plus. Det har faktiskt varit ganska mycket på minus ett tag. Så kan det vara ibland, det går ju lite upp och ner. Man skulle ju kunna tro att jag är kraftigt manodepressiv. So what. Tro vad ni vill. Nu kryper det faktiskt uppåt, stadigt. Ryggvärken har bytts mot fruktansvärd träningsvärk. Finns det något bättre? Jag provade ett nytt pass igår. En tränare som körde Biggest Looser stilen, skrek en decimeter från ansiktet. Kom bakom och viskade lite snyggt att “is this all you got?”. Man skulle kunna tro att jag skulle kunnat blivit förbannad, irriterad eller fulliskratt. Men nej, jag blev grymt peppad, tog i  för kung och fosterland. Känslan av att se sig själv göra speedade burpees är ju rent fantastisk, en utomkroppslig upplevelse. Hon var ju helt galen. Och om jag kommer att gå tillbaka. Vi gick bra ihop hon och jag.

En liten vinst! IKEA har i veckan gått ut med att de “backar” angående sitt beslut om IKEAs eget märke när det gäller mat. De har svårt att producera allt kunderna vill ha. No kidding! De ska i alla fall tillfälligt ta in “riktig” mat igen. Tack och bock! Och måtte det fortsätta…men vi ropar inte Hej än… Jag vill på något sätt tro och hoppas på att jag har en liten del i detta. Alla arga mail måste ändå påverkat en liten promille i världshavet.

http://www.svd.se/naringsliv/ikea-backar-om-leverantorer_6791231.svd

Och så dagens låtar som absolut inte har någon djupare betydelse utan enbart gör mig glad.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s