När Mamma Mia kom till stan…

…så skulle vi ju såklart gå! Damer på vift. Bilen på valet, vin och barmat på Ruth and Chris och sedan var det dags för show på Paramount. Och visst var det bra men det hade kunnat varit bättre. Och självklart var sista 10 minuterna bäst så det kändes ju ändå bra när vi gick därifrån.

IMG_1509

Fotografen verkar vara lite på sniskan men vi kom ju i alla fall med på bild.

Nu är det sent och det har mörknat för länge sedan. Barnen har skött sig själva, tagit hand om disken och gjort sina läxor. Bästa barnen! Nu sitter jag här och dricker te och äter smörgåsar kl 23.30, för man blir nöjd och glad av vin och barmat men speciellt mätt blir man inte. Och klockan står på ringning kl 5… tjingeling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s